Elazığ 2 Şubesi

Elazığ Memur Sen'den Diyarbakır Annelerine Destek

Memur Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, yaptığı açıklamada, "Elazığ Memur sen olarak Diyarbakır'daki annelere destek olmak için Kadınlar komisyonlarımızla birlikte HDP binası önünde oturma eylemi yapan ve çocuklarının geri gelmesi için mücadele veren eli öpülesi annelere destek amacıyla gidiyoruz. Elazığ Cumartesi günü teröre karşı dik duruşunu bölgedeki kale gibi duruşunu bir daha bütün dünyaya haykırarak teröre lanet yürüyüşü yaptı. Bugün de biz memur sen olarak ülkemizdeki duyarlı her kesim gibi biz de Diyarbakır'daki annelerin feryadına, sesine destek olmak için gideceğiz ve evlatları dağa kaçırılmış ciğeri yanan annelerin acılarına ortak olacağız." dedi.

"İNŞALLAH TERÖR LANETİNE SON VERİLİR"

Memur Sen'e bağlı Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Semra Özdemir, yaptığı açıklamada, "Biz de bir anne olarak aynı zamanda bir eğitmen olarak orada bulunmamız gerektiğine inanıyorum. Oradaki insanların acısına ortak olmamız lazım. Terörün artık bitmesi için, annelerin gözyaşlarının dinmesi için, evlatlarımızın acısını görmemek için elimizden gelen desteği vermek amacıyla biz de Diyarbakır'a gidip annelerimizin yanında olacağız" diye konuştu.

Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Sevcan Aytaç  Korkmaz ise açıklamasında, " İnşallah bu terör lanetine son verilir. Bizim de bundan bir katkı payımız olur." ifadesine yer verdi.