Elazığ 2 Şubesi

Eğitim Bir Sen Elazığ 2 No'lu Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Kovid-19 salgını nedeniyle kan stokları azalan Kızılay’ın yapmış olduğu kan bağışı çağrısına Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN’ın başlatmış olduğu “Kan ver, Hayat ver, Kızılay’a destek ver” kampanyasına, Eğitim-Bir-Sen Elazığ 2 Nolu Şube Yönetim Kurulu üyeleri, Kızılay’ın seyyar kan merkezinde yaptıkları kan bağışıyla destek verdi. Elazığ 2 No’lu Şube Başkanı Haluk Aras:

“Eğitim-Bir-Sen olarak, pandeminin başlangıcından bugüne kadar, düzenlenen kampanyalara destek vererek, her zaman olduğu gibi ülkemizin ve milletimizin yanında yer aldık.

Şimdi de İyilik Kanımızda Var diyerek, Eğitim-Bir-Sen şubeleri olarak, Genel Başkanımız, Sayın Ali Yalçın'ın başlatmış olduğu kampanyayı devam ettirip, Kovid-19 salgını nedeniyle kan stokları azalan Kızılay’a kan bağışında bulunuyoruz.

Kan veren her şube diğer bir şubemize çağrıda bulunarak kampanyaya davet ediyor. Bunu kendi sosyal medya hesaplarımızda ve gruplarımızda paylaşım yaparak ve yine üyelerimize kan verme, Kızılay'a destek olma noktasında mesajlar göndererek halkayı büyütmeye çalışıyoruz.

Bu zorlu süreçte ‘Kan’ımız da imkânımız da feda olsun diyoruz ve tüm teşkilatımızı, üyelerimizi, halkımızı kan vermeye davet ediyoruz.” Dedi.

Eğitim Bir Sen Elazığ 2 Nolu Şubenin yapmış olduğu kan bağışı dolaysıyla teşekkürlerini ifade eden Kızılay Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya:

“Bugün ki kan bağışı çağrımıza icabet eden Eğitim Bir Sen 2 Nolu şube başkanımıza ve üyelerine vermiş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu kan bağışının tüm STK’lara örnek olmasını ve vatandaşlarımızın da bu kan bağışına destek olmasını bekliyoruz. Son bir hafta önce yapmış olduğumuz kan bağışına Elazığ’ımızdaki tüm sivil toplum örgütlerinin kamu kurum ve kuruluşlarının destekleriyle kırmızı çizgi dediğimiz kan stoklarımızı bir nebze daha yukarı doğru taşınması söz konusu oldu. Bu kan stoklarımızın normal düzeye gelmesi için tüm vatandaşlarımızı bu kan bağışı çağrımıza destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

Kan Bağışımız                Kanal 23 Haber